Als medewerker in ons atelier krijg je een gevarieerd takenpakket en werk je in onze gloednieuwe hal.
- De variatie aan producten : je werkt met, en bereid: kip, varken, gehaktproducten, bereidingen zoals videe en gyros, sauzen, salades, groenten...
- De handelingen : bereidingen maken, kippen aan't spit hangen, gehakt malen en verwerken, ribben kruiden, in- en uitladen van de marktwagens...
- De marktwagens : bevoorraden…
- Het atelier : hygiëne, organisatie...
Ideaal voor mensen die graag met hun handen werken , en dat achter de schermen in een vast team .
We hebben veel collega's die uit diverse sectoren komen: vakmannen zoals houtbewerkers, ijzervlechters... Je hoeft dus zeker geen keukenervaring te hebben om hier te starten.
Ons atelier ligt in de Kemelbeek KMO-zone in Tielen .
Ervaring in de voeding is zeker een pluspunt, maar is niet vereist.
Een goede kennis van Nederlands is wel belangrijk, om vlot met al jouw collega's te kunnen communiceren.
Een fulltime job van maandag - vrijdag. Maar er zijn ook opties om tussen 16 - 32 uur per week te werken.
Het exacte uurrooster kan in onderling overleg nog aangepast worden . Standaard wordt er 7 à 8 uur per dag gewerkt, meestal startende om 10 uur 's morgens.
Hier hoort eventueel ook 1 avondshift bij ( 14 - 22u ), zodat er telkens iemand met de nodige ervaring aanwezig is wanneer onze marktkramers van de markt thuiskomen. Dit valt onderling nog te bespreken, maar momenteel zoeken we iemand om de woensdag namiddagshift mee te doen.
Cedric Janssen
0479073065
cedric@janssen-geudens.be